Helgmeny 28 februari!
🍽️
Förrätt – Hummersoppa med vitlöksbröd
🍷
Vintips: Frankrike – Bourgogne, Clotilde Davenne Crémant de Bourgogne nr 7725 för 175kr
🍽️
Varmrätt – Örtbakad torskrygg med potatispuré, rödbetor och sidfläsk
🍷
Vintips: Frankrike – Bourgogne, Labouré-Roi Bourgogne Rouge nr 5475 för 145kr
🍽️
Dessert – Créme caramel med citrussallad
🍷
Vintips: Frankrike – Monbazillac, Château Tirecul La Gravière Les Pins nr 20107 för 119kr (375ml)
🍽️
Beställ senast torsdag 12:00 via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211.
Avhämtning fredag 14:00-17:30, beskrivning på hur man färdigställer maten medföljer.
Igår genomfördes den årliga stadshusmiddagen i @boras_stad. 200 gäster i stadshushallen serverades följande meny!
🍽️
Carpaccio och tartar på gös med crème på fermenterad vit sparris,
picklad kålrabbiblomma med skaldjursemulsion samt buljong på shiitakesvamp.
🍽️
En förrätt där vi tog tillvara på hela gösen och använder den fina filén till carpaccio i tunna skivor, av slagen gör vi tartar och skinnet blev till chips.
Vårens vita sparris har sparats och lagts in med örter och serverades här som en crème och en varm buljong på svamp hälldes över rätten vid bordet.
🍽️
Svensk kryddstekt hjortrygg med variation på kål och lupinkrokett med gammel knas från @arlaunika
samt kryddig viltsky smaksatt med lagerblad och stjärnanis
🍽️
Svenskt viltkött till varmrätt från @melinseko som är bra ur klimatsynpunkt serverades med säsongens grönsaker såsom variation på kål.
Istället för potatis serverades en krokett på svensk lupinböna från @nordiskravara, ett klimatsmart alternativ.
🍽️
Mjölkchokladmousse på biskvibotten
med inlagda höstpäron, salt kolacrème och lingongranité avslutade middagen!
🍽️
TACK för att vi fick förtroendet att genomföra detta, alltid lika kul🙏!
Nästa vecka drar @smveckan igång i @boras_stad!
❄️
Torsdag-lördag pågår tävlingarna i längdskidåkning och i samband med detta så har vi ett restaurangtält på skidstadion där vi erbjuder god mat och dryck!
🍽️
Tältet har öppet under tävlingarna och direkt efter blir det after ski med livemusik av coverbandet Hear&Now!
🎶
För att komma in på området under tävlingarna behövs antingen SM-mössan eller att man köper dagsbiljetter.
Vill man besöka tältet när tävlingarna är avslutade behövs inget inträde.
🍔
Detta vill ni inte missa, varmt välkomna!
Våra frysta rätter är lagade från grunden utan tillsatser!
Bara att komplettera med valfritt tillbehör!
🍽️
Vår laxburgare med skaldjurssås serveras här med potatispuré och ärtor.
🍽️
Dessa rätter är perfekt att ha hemma i frysen när tiden är knapp eller varför inte på kommande skidsemester ⛷️
Glöm inte att be om vårt rabattkort där man samlar stämplar och där man får 300:- i rabatt på tionde gången.
🍽️
Välkomna in till oss!
Helgmeny 24 januari!
🍽️
Förrätt – Smörrebröd med gravad lax och senapscréme
🍺
Öltips: Sverige – Gotland, Wisby Pils nr 1570 för 21kr
🍷
Vintips: Frankrike – Alsace, Jean Biecher Pinot gris nr 81401 för 115kr
🍽️
Varmrätt – Kycklingballotine med svamprisotto och confiterad lök
🍷
Vintips: Italien – Piemonte, Barbera d´Alba Busije nr 75722 för 119kr
🍽️
Dessert – Cheesecake med björnbär
🍷
Vintips: Italien – Piemonte, Brachetto d´Acqui Braida nr 6260 för 125kr (375ml)
🍽️
Beställ senast torsdag 12:00 via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211.
Avhämtning fredag 14:00-17:30, beskrivning på hur ni färdigställer maten medföljer.
Helgmeny 17 januari!
🍽️
Förrätt – Canneloni med getost och päron samt nötter och brynt smör
🍷
Vintips: Chile – Aconcagua, Novas Organic Chardonnay nr 2081 för 109kr
🍽️
Varmrätt – Fisk & skaldjursgryta med rostad potatis och saffransaioli
🍷
Vintips: Tyskland – Rheingau, Leitz Magic Mountain Riesling nr 70626 för 166kr
🍽️
Dessert – Chokladmousse med vaniljcréme och portvinskokt frukt
🍷
Vintips: Portugal – Douro, Late Bottled Vintage Port nr 8016 för 139kr (375ml)
🍽️
Maten är nästintill färdiglagad men ni gör den sista touchen hemma efter medföljande beskrivning.
Beställ på vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211 senast torsdag 16/1 12:00, avhämtning fredag 14:00-17:30.
Äntligen är våra frysta rätter tillbaka!
🍽️
Här ser ni vår kålpudding som precis som övriga rätter lagas från grunden utan tillsatser!
🍽️
Dessa rätter är perfekt att ha hemma i sin frys och ta fram när tiden är knapp eller man bara vill ha god vällagad mat!
Ni kompletterar med valfritt tillbehör, som t.ex potatis ris eller pasta.
🍽️
Se fullständigt utbud och öppettider på vår hemsida (länk i profil)
🍽️
Välkommen in till oss!
Nästa fredag 17 januari är vår helgmeny äntligen tillbaka efter att ha fått ge plats för julmaten i december!
🍽️
Förrätt – Canneloni med getost och päron samt nötter och brynt smör
🍷
Vintips: Chile – Aconcagua, Novas Organic Chardonnay nr 2081 för 109kr
🍽️
Varmrätt –Fisk & skaldjursgryta med rostad potatis och saffransaioli
🍷
Vintips: Tyskland – Rheingau, Leitz Magic Mountain Riesling nr 70626 för 166kr
🍽️
Dessert – Chokladmousse med vaniljcréme och portvinskokt frukt
🍷
Vintips: Portugal – Douro, Late Bottled Vintage Port nr 8016 för 139kr (375ml)
🍽️
Maten är nästintill färdiglagad men ni gör den sista touchen hemma efter medföljande beskrivning.
Beställ på vår hemsida (länk i profil) senast torsdag 16/1 12:00!
God fortsättning!
🎄
Ännu är julen inte över men det är hög tid att tänka på nyårsfirandet!
Beställ nyårsmiddagen av oss och slipp stå i köket hela dagen! Maten är färdiglagad och ni värmer och gör de sista detaljerna enkelt hemma enligt medföljande instruktioner!
🍽️
Men vänta inte för länge! Sista dag att beställa är fredag 27 december!
🍽️
Nyårsmeny 2024!
🍽️
Hummersoppa med vit sparriscrème och tartelett fylld med pilgrimsmussla och ramslökskapris
🍽️
Svensk kryddstekt hjortrygg med krispig potatis- och jordärtskocksterrin,
krämig gulbeta med gammel knas och picklad svamp samt viltsky smaksatt med lagerblad och peppar
🍽️
Björnbärsmousse på browniebotten med tonkacrème och björnbärsgelé samt maränger
🍽️
625:-/person
🍽️
Vintips
🍾
Frankrike – Loire, Langlois Crémant de Loire Brut Réserve nr 7404 för 169kr
Tyskland – Rheinhessen, Sander Riesling Trocken nr 5368 för 124kr
🍷
Frankrike – Languedoc-Roussillon, Gérard Bertrand Chateau L´Hospitalet nr 73142 för 209kr
Italien – Toscana, Villa Antinori nr 2300 för 179kr
🍷
Italien – Piemonte, Braida Brachetto d´Acqui nr 6260 för 125kr (375ml)
🍽️
Beställ via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211 senast 27 december
Reservation för att menyerna kan ta slut
🍽️
Avhämtning nyårsafton 10:00-13:00
🎉
#gastronomielva #boråscatering #cateringiborås #nyårsmeny2024 #kravmärkt
Imorgon har vi öppet för alla er som beställt mat till Jul!
🎅🏻
För er som inte beställt och vill komplettera med de sista delikatesserna till julbordet så har vi bl.a. olika sillar, köttbullar, prinskorv från Attorp, revben, rödbetssallad mm till försäljning.
Först till kvarn!
🎅🏻
Varmt välkomna mellan 10:00-14:00.
🎅🏻
#gastronomielva #julmat #boråscatering #cateringiborås #kravmärkt
Vi närmar oss sista veckan innan jul!
🎅🏻
Önskar ni julmat till ert företag eller er avslutning så har vi både jultallrik och julbord att erbjuda, se fullständigt utbud på vår hemsida(länk i profil).
🎅🏻
23/12 10:00-14:00 har vi utlämning av julmat som beställs till jul!
🎅🏻
Vad måste finnas på ert julbord till jul?
🎅🏻
Välkommen med er beställning!
🎅🏻
#gastronomielva #julbord #boråscatering #cateringiborås #kravmärkt
Tänk dig en lyxig kväll hemma med en egen kock och servitör! Låter det lockande? Tveka då inte att buda på detta i @tomtemotbarncancer auktion och samtidigt vara med och bidra i kampen mot barncancer!
🍽️
Länk till auktionen finns i vår profil.
🍽️
En kock och en servitör kommer hem till er och bjuder på en 3-rätters middag med kombinerad vinprovning för 6 personer.
Dryck ingår ej, vi rekommenderar vilka viner som ska handlas in till vinprovningen och middagen.
🍽️
Värde 8.000kr
(att utnyttja inom Borås under 2025)
🍽️
#tomtenmotbarncancer #gastronomielva
Nyårsmeny 2024!
🍽️
Hummersoppa med vit sparriscrème och tartelett fylld med pilgrimsmussla och ramslökskapris
🍽️
Svensk kryddstekt hjortrygg med krispig potatis- och jordärtskocksterrin,
krämig gulbeta med gammel knas och picklad svamp samt viltsky smaksatt med lagerblad och peppar
🍽️
Björnbärsmousse på browniebotten med tonkacrème och björnbärsgelé samt maränger
🍽️
625:-/person
🍽️
Vintips
🍾
Frankrike – Loire, Langlois Crémant de Loire Brut Réserve nr 7404 för 169kr
Tyskland – Rheinhessen, Sander Riesling Trocken nr 5368 för 124kr
🍷
Frankrike – Languedoc-Roussillon, Gérard Bertrand Chateau L´Hospitalet nr 73142 för 209kr
Italien – Toscana, Villa Antinori nr 2300 för 179kr
🍷
Italien – Piemonte, Braida Brachetto d´Acqui nr 6260 för 125kr (375ml)
🍽️
Beställ via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211 senast 27 december
Reservation för att menyerna kan ta slut
🍽️
Avhämtning nyårsafton 10:00-13:00
En beskrivning på hur ni färdigställer menyn medföljer
🎉
#gastronomielva #boråscatering #cateringiborås #nyårsmeny2024 #kravmärkt
Gastronomi Elva
Bockasjögatan 2
504 30 Borås
Avhämtning och besöksadress
Boråshallen/Petersbergsgatan
033 – 10 22 11
Nyhetsbrev