INSTAGRAM

Helgmeny 24 januari!
🍽️
Förrätt – Smörrebröd med gravad lax och senapscréme

🍺
Öltips: Sverige – Gotland, Wisby Pils nr 1570 för 21kr

🍷
Vintips: Frankrike – Alsace, Jean Biecher Pinot gris nr 81401 för 115kr
🍽️

Varmrätt – Kycklingballotine med svamprisotto och confiterad lök
🍷

Vintips: Italien – Piemonte, Barbera d´Alba Busije nr 75722 för 119kr
🍽️

Dessert – Cheesecake med björnbär

🍷
Vintips: Italien – Piemonte, Brachetto d´Acqui Braida nr 6260 för 125kr (375ml)
🍽️
Beställ senast torsdag 12:00 via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211.
Avhämtning fredag 14:00-17:30, beskrivning på hur ni färdigställer maten medföljer.
...

56 2

Helgmeny 17 januari!
🍽️
Canneloni
Fisk&skaldjursgryta
Chokladmousse
🍽️
Nästa fredag är vi tillbaka med en ny helgmeny, trevlig helg!
...

25 1

Helgmeny 17 januari!
🍽️
Förrätt – Canneloni med getost och päron samt nötter och brynt smör
🍷
Vintips: Chile – Aconcagua, Novas Organic Chardonnay nr 2081 för 109kr
🍽️
Varmrätt – Fisk & skaldjursgryta med rostad potatis och saffransaioli
🍷
Vintips: Tyskland – Rheingau, Leitz Magic Mountain Riesling nr 70626 för 166kr
🍽️
Dessert – Chokladmousse med vaniljcréme och portvinskokt frukt
🍷
Vintips: Portugal – Douro, Late Bottled Vintage Port nr 8016 för 139kr (375ml)
🍽️
Maten är nästintill färdiglagad men ni gör den sista touchen hemma efter medföljande beskrivning.
Beställ på vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211 senast torsdag 16/1 12:00, avhämtning fredag 14:00-17:30.
...

77 4

Äntligen är våra frysta rätter tillbaka!
🍽️
Här ser ni vår kålpudding som precis som övriga rätter lagas från grunden utan tillsatser!
🍽️
Dessa rätter är perfekt att ha hemma i sin frys och ta fram när tiden är knapp eller man bara vill ha god vällagad mat!
Ni kompletterar med valfritt tillbehör, som t.ex potatis ris eller pasta.
🍽️
Se fullständigt utbud och öppettider på vår hemsida (länk i profil)
🍽️
Välkommen in till oss!
...

33 3

Nästa fredag 17 januari är vår helgmeny äntligen tillbaka efter att ha fått ge plats för julmaten i december!
🍽️

Förrätt – Canneloni med getost och päron samt nötter och brynt smör
🍷

Vintips: Chile – Aconcagua, Novas Organic Chardonnay nr 2081 för 109kr
🍽️

Varmrätt –Fisk & skaldjursgryta med rostad potatis och saffransaioli
🍷

Vintips: Tyskland – Rheingau, Leitz Magic Mountain Riesling nr 70626 för 166kr
🍽️

Dessert – Chokladmousse med vaniljcréme och portvinskokt frukt
🍷

Vintips: Portugal – Douro, Late Bottled Vintage Port nr 8016 för 139kr (375ml)
🍽️
Maten är nästintill färdiglagad men ni gör den sista touchen hemma efter medföljande beskrivning.
Beställ på vår hemsida (länk i profil) senast torsdag 16/1 12:00!
...

40 1

Nyårsmeny 2024-dessert!
🍽️
Björnbärsmousse på browniebotten med tonkacréme och björnbärsgelé samt maränger.
🍽️
Smaklig måltid!
...

70 1

Nyårsmeny 2024-varmrätt!
🍽️
Svensk kryddstekt hjortrygg med krispig potatis och jordärtskocksterrin, krämig gulbeta med gammel knas och picklad svamp samt viltsky smaksatt med lagerblad och peppar.
🍽️
Smaklig måltid!
...

87 5

Nyårsmeny 2024-förrätt!
🍽️
Hummersoppa med vit sparriscréme och tartelett med pilgrimsmussla och ramslökskapris.
🍽️
Smaklig måltid!
...

68 4

God fortsättning!
🎄
Ännu är julen inte över men det är hög tid att tänka på nyårsfirandet!
Beställ nyårsmiddagen av oss och slipp stå i köket hela dagen! Maten är färdiglagad och ni värmer och gör de sista detaljerna enkelt hemma enligt medföljande instruktioner!
🍽️
Men vänta inte för länge! Sista dag att beställa är fredag 27 december!
🍽️
Nyårsmeny 2024!
🍽️
Hummersoppa med vit sparriscrème och tartelett fylld med pilgrimsmussla och ramslökskapris
🍽️
Svensk kryddstekt hjortrygg med krispig potatis- och jordärtskocksterrin,
krämig gulbeta med gammel knas och picklad svamp samt viltsky smaksatt med lagerblad och peppar
🍽️
Björnbärsmousse på browniebotten med tonkacrème och björnbärsgelé samt maränger
🍽️
625:-/person
🍽️
Vintips
🍾
Frankrike – Loire, Langlois Crémant de Loire Brut Réserve nr 7404 för 169kr
Tyskland – Rheinhessen, Sander Riesling Trocken nr 5368 för 124kr
🍷
Frankrike – Languedoc-Roussillon, Gérard Bertrand Chateau L´Hospitalet nr 73142 för 209kr
Italien – Toscana, Villa Antinori nr 2300 för 179kr
🍷
Italien – Piemonte, Braida Brachetto d´Acqui nr 6260 för 125kr (375ml)
🍽️
Beställ via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211 senast 27 december
Reservation för att menyerna kan ta slut
🍽️
Avhämtning nyårsafton 10:00-13:00
🎉
#gastronomielva #boråscatering #cateringiborås #nyårsmeny2024 #kravmärkt
...

24 0

Imorgon har vi öppet för alla er som beställt mat till Jul!
🎅🏻
För er som inte beställt och vill komplettera med de sista delikatesserna till julbordet så har vi bl.a. olika sillar, köttbullar, prinskorv från Attorp, revben, rödbetssallad mm till försäljning.
Först till kvarn!
🎅🏻
Varmt välkomna mellan 10:00-14:00.
🎅🏻
#gastronomielva #julmat #boråscatering #cateringiborås #kravmärkt
...

27 0

Vi närmar oss sista veckan innan jul!
🎅🏻
Önskar ni julmat till ert företag eller er avslutning så har vi både jultallrik och julbord att erbjuda, se fullständigt utbud på vår hemsida(länk i profil).
🎅🏻
23/12 10:00-14:00 har vi utlämning av julmat som beställs till jul!
🎅🏻
Vad måste finnas på ert julbord till jul?
🎅🏻
Välkommen med er beställning!
🎅🏻
#gastronomielva #julbord #boråscatering #cateringiborås #kravmärkt
...

9 0

Tänk dig en lyxig kväll hemma med en egen kock och servitör! Låter det lockande? Tveka då inte att buda på detta i @tomtemotbarncancer auktion och samtidigt vara med och bidra i kampen mot barncancer!
🍽️
Länk till auktionen finns i vår profil.
🍽️
En kock och en servitör kommer hem till er och bjuder på en 3-rätters middag med kombinerad vinprovning för 6 personer.
Dryck ingår ej, vi rekommenderar vilka viner som ska handlas in till vinprovningen och middagen.
🍽️
Värde 8.000kr
(att utnyttja inom Borås under 2025)
🍽️
#tomtenmotbarncancer #gastronomielva
...

86 0

Nyårsmeny 2024!
🍽️

Hummersoppa med vit sparriscrème och tartelett fylld med pilgrimsmussla och ramslökskapris

🍽️

Svensk kryddstekt hjortrygg med krispig potatis- och jordärtskocksterrin,

krämig gulbeta med gammel knas och picklad svamp samt viltsky smaksatt med lagerblad och peppar

🍽️
Björnbärsmousse på browniebotten med tonkacrème och björnbärsgelé samt maränger
🍽️

625:-/person
🍽️

Vintips
🍾

Frankrike – Loire, Langlois Crémant de Loire Brut Réserve nr 7404 för 169kr

Tyskland – Rheinhessen, Sander Riesling Trocken nr 5368 för 124kr

🍷

Frankrike – Languedoc-Roussillon, Gérard Bertrand Chateau L´Hospitalet nr 73142 för 209kr

Italien – Toscana, Villa Antinori nr 2300 för 179kr

🍷

Italien – Piemonte, Braida Brachetto d´Acqui nr 6260 för 125kr (375ml)
🍽️

Beställ via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211 senast 27 december

Reservation för att menyerna kan ta slut
🍽️
Avhämtning nyårsafton 10:00-13:00

En beskrivning på hur ni färdigställer menyn medföljer
🎉
#gastronomielva #boråscatering #cateringiborås #nyårsmeny2024 #kravmärkt
...

27 0

Årets sista helgmeny!
🍽️
Oxsvansterrin
Torskrygg
Kolapannacotta
🍽️
#gastronomielva #helgmeny #boråscatering #cateringiborås #kravmärkt
...

26 0

Nu har vi fyllt på frysen med några nya rätter såsom dillkött och kålpudding. Så passa på att köpa just din favoriträtt innan den tar slut.
🍽️
I december tar våra frysta rätter en paus då vår julmat istället står i fokus men de är åter i början av nästa år!
🍽️
#gastronomielva #frystarätter #kravmärkt #boråscatering #cateringiborås
...

27 0

I förra veckan så serverade vi tilltugg på en större beställning. En av snittarna var en broccoliklubba med jalapenomajo och puffat ris. Här använde vi bara den fina toppen på broccolin och fick därmed väldigt mycket broccolirester över.
🍽️
Av detta har vi idag gjort en svinnsoppa som finns till försäljning i veckan för 30:-/portion.
Kom in och köp med dig en svinnsoppa, du får inte bara en god och billig lunch utan du gör även en insats för miljön.
🍽️
Tack för att du hjälper oss minska matsvinnet!
🍽️
#gastronomielva #boråscatering #cateringiborås #kravmärkt #svinnsoppa #matsvinn
...

51 0

Helgmeny 22 november!
🍽️
På fredag är det dags för årets sista helgmeny. Den gör ett uppehåll i december när julmaten får ta plats istället och är åter i början av nästa år.
Så passa på att avnjuta en 3-rätters middag där vi gjort alla förberedelser och ni värmer och färdigställer enligt medföljande instruktioner.
🍽️
Beställning görs senast torsdag 12:00 via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️ 102211. Avhämtning fredag 14:00-17:30.
🍽️
Förrätt – Oxsvansterrin med pistagenötter och örtmajonnäs
🍷

Vintips: USA – Kalifornien, Bonterra Chardonnay nr 16632 för 149kr
🍽️

Varmrätt – Torskrygg med tryffelstuvad spetskål och hasselnötsvinägrett
🍷

Vintips: USA – Kalifornien, Angeline Vineyards Pinot Noir nr 2354 för 179kr
🍽️

Dessert – Chokladtarté med kolapannacotta och vaniljkokt päron
🍷

Vintips: Portugal – Douro, Churchill`s Late Bottled Vintage nr 8016 för 139kr (375ml)
🍽️
#helgmeny #gastronomielva #kravmärkt #boråscatering #cateringiborås
...

13 0

Krustad med ostcréme, gurka och ramslök toppad med ättiksgelé på dagens catering!
🍽️
#gastronomielva #boråscatering #cateringiborås #kravmärkt
...

105 12

Helgmeny 8 november!
🍽️
Förrätt – Svampsoppa med surdegsbröd och vispat tryffelsmör
🍷

Vintips: Frankrike – Bourgogne, Blason de Bourgogne Mâcon-Villages nr 2295 för 129kr
🍽️

Varmrätt – KRAV-Kyckling från Bosarp med sherrygräddsås och potatisterrin
🍷

Vintips: Italien – Venetien, Valpolicella Valpantena
nr 3184 för 139kr
🍽️

Dessert – Knäckig smulpaj med äpple och vaniljsås

🍷
Vintips: Tyskland – Mosel, Dr Loosen Riesling Beerenauslese nr 5364 för 149kr (187ml)
🍽️
Beställ er helgmeny senast torsdag 12:00 via vår hemsida(länk i profil) eller på ☎️102211. Avhämtning fredag 14:00-17:30. En beskrivning på hur man färdigställer maten medföljer.
🍽️
#gastronomielva #helgmeny #boråscatering #kravmärkt #cateringiborås #farsdag
...

28 0

Välkomna in till oss i veckan och köp våra frysta rätter, lagade från grunden utan tillsatser. Bara att värma och komplettera med valfritt tillbehör.
🍽️
Se aktuella öppettider på vår hemsida (länk i profil).
🍽️
#gastronomielva #boråscatering #frystarätter #cateringiborås #kravmärkt
...

37 0

Gastronomi Elva

Bockasjögatan 2
504 30 Borås

Avhämtning och besöksadress
Boråshallen/Petersbergsgatan

033 – 10 22 11

Johan Tyrén

0708 – 72 79 18

Jonas Nelson

0709 – 69 46 79

Nyhetsbrev