INSTAGRAM

Helgmeny 30 april - Valborg
🍽️

Förrätt – Sallad med vit sparris, rökt lax och ramslöksdressing
🍷

Vintips: Frankrike – Provence, M de Minuty Rosé nr 2590 för 179kr (halvflaska 99kr)
🍽️

Varmrätt – Entrecôte med chimichurri, ört och parmesanpotatis samt dragonemulsion
🍷

Vintips: Argentina – Mendoza, Caminante de los Mundos Malbec nr 20118 för 129kr
🍽️

Dessert – Jordgubbsmousse med vaniljcrème, rabarber och maränger
🍷

Vintips: Italien – Piemonte, Nivole Moscato d´Asti nr 7787 för 99kr (375ml)
🍽️
Beställ senast tisdag 29 april 12:00 via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211.
Avhämtning onsdag 30 april 14:00-17:30, beskrivning på hur man färdigställer maten medföljer.
...

38 1

Idag har vi levererat 60 poke bowls till ett företag i Borås! Kika in vårt utbud på vår hemsida, länk i profil. ...

16 1

Påskmeny 2025!
🐣
Vit sparris
Lammrostbiff
Nougatmousse
🐣
Vi önskar en trevlig påskhelg☀️
...

22 1

Påskmeny, 425:- 🐣
🍽️
Vit sparris med ramslöksemulsion, picklad fänkål och rödlök samt wontoncrisp
🍷

Vintips: Tyskland-Rheinhessen, Dreissigacker

Riesling Organic Trocken nr 2294 för 139kr
🍽️

Svensk lammrostbiff med rosmarinsky
och potatisgratäng samt persiljerotscrème
och rostade gulbetor

🍷

Vintips: Frankrike-Rhone, Xavier Vignon

Vacqueyras nr 1492 för 149kr
🍽️

Chokladganache med nougatmousse och apelsinmaräng
🍷

Vintips: Spanien - Murcia, Dulce Marqués
🐣
Beställ senast måndag 14 april via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211. Avhämtning skärtorsdagen 14:00-17:30 eller långfredag 10:00-12:00.
Beskrivning på hur man färdigställer maten medföljer.
...

45 1

Med start nästa vecka och fram till påsk så erbjuder vi olika former av påskmat!
🐣
Påsktallrik, påskbuffé och påskmeny!
🐣
Vår påskbuffé passar perfekt till företagslunchen eller varför inte till familjemiddagen!
🐣
Se fullständigt utbud på vår hemsida, länk i vår profil!
🐣
Välkommen med er beställning!
...

19 1

Helgmeny 4 april, 365:-
🍽️
Förrätt – Sallad med flapstek, ponzu och wontoncrisp

🍷
Vintips: Frankrike – Bourgogne, Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Rosé Brut nr 7781 för 159kr

🍽️
Varmrätt – Fiskgryta med ramslöksaioli och rostade primörer

🍷
Vintips: Tyskland – Rheinhessen, Sander Riesling Trocken nr 5368 för 124kr

🍽️
Dessert – Vit choklad och kardemummamousse med äpple
🍷

Vintips: Frankrike – Monbazillac, Château Tirecul La Gravière Les Pins nr 20107 för 119kr (375ml)
🍽️
Beställ senast torsdag 3 april 12:00 via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211. Hämta maten 4 april 14:00-17:30, beskrivning på hur man färdigställer maten medföljer.
...

42 1

Helgmeny 21 mars, 365:-!
🍽️
Förrätt – Jordärtskockssoppa med laxtartar
🍷

Vintips: Frankrike – Bourgogne, Blason de Bourgogne Mâcon-Villages nr 2295 för 129kr
🍽️

Varmrätt – Rödvinsbräserad oxkind med tryffelpotatispuré
🍷

Vintips: Frankrike – Rhonedalen, Xavier Vignon Vacqueyras nr 1492 för 149kr
🍽️

Dessert – Tiramisu
🍷

Vintips: Italien – Sicilien, Florio Marsala Superiore Dolce nr 8403 för 89kr (375ml)
🍽️
Beställ senast torsdag 12:00, avhämtning fredag 14:00-17:30.
Beskrivning på hur man färdigställer maten medföljer.
...

36 4

Imorgon tisdag 11 mars erbjuder vi gratis utkörning inom Borås av våra frysta rätter vid köp av minst 3 lådor.
🍽️
Rätterna är lagade från grunden utan tillsatser!
Ni kompletterar själv med ert favorit tillbehör!
🍽️
Se fullständig meny på vår hemsida(länk i profil).
...

53 3

Helgmeny 14 mars.
🍽️

Förrätt – Toast med getost, rödbeta, honung och pinjenötter
🍷

Vintips: Frankrike – Alsace, Turckheim Pinot Gris nr 2119 för 117kr
🍽️

Varmrätt – Kalvschnitzel med rödvinssky, rostad potatis och ansjovissmör
🍷

Vintips: Tyskland – Baden, Weingut Landmann Alpensegler Pinot Noir nr 2332 för 149kr
🍽️

Dessert – Chokladfondant med vaniljcréme och lingongranité
🍷

Vintips: Italien – Venetien, Domìni Veneti Recioto della Valpolicella nr 2304 för 179kr (375ml)
🍽️
Beställ senast torsdag 13/3 12:00 via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211.
Avhämtning fredag 14/3 14:00-17:30, beskrivning på hur man färdigställer menyn medföljer.
...

48 1

Helgmeny 28 februari!
🍽️
Hummersoppa
Torskrygg
Crème caramel
🍽️
Nästa helgmeny är 14 mars, se meny och beställ på vår hemsida, länk i profil!
🍽️
Trevlig helg☀️
...

26 1

Frysta rätter vecka 9!
🍽️
Lagade från grunden utan tillsatser.
🍽️
Vi erbjuder gratis utkörning inom Borås onsdag 26/2 vid köp av minst 3 lådor.
Beställ senast idag 25/2, leverans efter överenskommelse.
...

14 1

Nu på söndag 2 mars 16:04 kommer Nässjö på besök och det finns flertal bord lediga för bokning i restaurangen, bokning görs via länken på vår hemsida(länk i profil).
🍔
Då det är Kids game så bjuder vi alla barn som äter i restaurangen på glass🍦, välkommen!
🏀
Fredag 7 mars 19:04 är det dags för gratismatch då Uppsala kommer på besök. Det finns ett fåtal bord kvar i restaurangen och platser till denna match görs direkt till oss på info@gastronomielva.se.
...

29 1

Helgmeny 28 februari!
🍽️

Förrätt – Hummersoppa med vitlöksbröd
🍷

Vintips: Frankrike – Bourgogne, Clotilde Davenne Crémant de Bourgogne nr 7725 för 175kr
🍽️

Varmrätt – Örtbakad torskrygg med potatispuré, rödbetor och sidfläsk
🍷

Vintips: Frankrike – Bourgogne, Labouré-Roi Bourgogne Rouge nr 5475 för 145kr
🍽️

Dessert – Créme caramel med citrussallad
🍷

Vintips: Frankrike – Monbazillac, Château Tirecul La Gravière Les Pins nr 20107 för 119kr (375ml)
🍽️
Beställ senast torsdag 12:00 via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211.
Avhämtning fredag 14:00-17:30, beskrivning på hur man färdigställer maten medföljer.
...

49 1

Frysta rätter vecka 8!
🍽️
Imorgon tisdag 18/2 erbjuder vi gratis utkörning inom Borås vid köp av minst 3 lådor.
🚚
Boka senast 18/2 15:00 via info@gastronomielva.se eller ☎️ 102211.
Tid för leverans efter överenskommelse.
...

32 2

Helgmeny 14 februari-Alla❤️dag!
🍽️
Toast Skagen
Ryggbiff
Pannacotta
🍽️
Beställ senast torsdag 13 februari 12:00 via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211.
Avhämtning 14 februari 14:00-17:30.
Beskrivning på hur man färdigställer maten medföljer.
...

83 2

Igår genomfördes den årliga stadshusmiddagen i @boras_stad. 200 gäster i stadshushallen serverades följande meny!
🍽️
Carpaccio och tartar på gös med crème på fermenterad vit sparris,

picklad kålrabbiblomma med skaldjursemulsion samt buljong på shiitakesvamp.
🍽️

En förrätt där vi tog tillvara på hela gösen och använder den fina filén till carpaccio i tunna skivor, av slagen gör vi tartar och skinnet blev till chips.

Vårens vita sparris har sparats och lagts in med örter och serverades här som en crème och en varm buljong på svamp hälldes över rätten vid bordet.
🍽️

Svensk kryddstekt hjortrygg med variation på kål och lupinkrokett med gammel knas från @arlaunika

samt kryddig viltsky smaksatt med lagerblad och stjärnanis
🍽️

Svenskt viltkött till varmrätt från @melinseko som är bra ur klimatsynpunkt serverades med säsongens grönsaker såsom variation på kål.

Istället för potatis serverades en krokett på svensk lupinböna från @nordiskravara, ett klimatsmart alternativ.
🍽️

Mjölkchokladmousse på biskvibotten

med inlagda höstpäron, salt kolacrème och lingongranité avslutade middagen!
🍽️
TACK för att vi fick förtroendet att genomföra detta, alltid lika kul🙏!
...

73 8

Gastronomi Elva

Bockasjögatan 2
504 30 Borås

Avhämtning och besöksadress
Boråshallen/Petersbergsgatan

033 – 10 22 11

Johan Tyrén

0708 – 72 79 18

Jonas Nelson

0709 – 69 46 79

Nyhetsbrev