Helgmeny 25 oktober!
🍽️
Förrätt – Smörrebröd med oxfilé, remouladsås och picklade senapsfrön
🍷
Vintips: Frankrike – Provence, M de Minuty Rosé
nr 2590 169kr
🍽️
Varmrätt – Fisk & skaldjursgryta med saffransaioli och vitlöksbröd
🍷
Vintips: Argentina – Mendoza, Tesoro Chardonnay
nr 2002 för 119kr
🍽️
Dessert – Chokladfondant med vaniljcrème och hallonmaränger
🍷
Vintips: Italien – Venetien, Domini Veneti Recioto della Valpolicella nr 2304 för 179kr (375ml)
🍽️
Senast torsdag 12:00 beställer ni er helgmeny, antingen via vår hemsida (länk i profil) eller på ☎️102211. Avhämtning fredag 14:00-17:30, en beskrivning på hur man färdigställer maten medföljer.
🍽️
#gastronomielva #boråscatering #helgmeny #kravmärkt #cateringiborås
...